Bästa syskonvagnen

Bästa syskonvagnen 2019

Syskonvagnen är det perfekta valet om ni väntar tillökning i familjen där hemma. En syskonvagn är helt enkelt en barnvagn för två. Flera av modellerna är gjorda för ett litet större barn, en bebis eller två barn samtidigt. De är anpassningsbara och går att justera allt efter hur dem växer. Det finns mängder med syskonvagnar på marknaden och med hjälp av detta test kommer du att hitta den bästa syskonvagnen för dig.

Innehåll (Hoppa direkt till)

Bästa syskonvagnen – Bäst i test
Syskonvagnens funktioner
Bekvämt och säkert för barnen
Alla syskonvagnar som vi rekommenderar
Testets genomförande

Det finns olika modeller där barnen antingen åker på bredden, på längden eller där den ena är placerad ovanför den andra. När du skall välja vagn så måste du ta hänsyn till vart du bor och kommer att röra dig. Bredden är den största faktorn när det gäller syskonvagnen. Du måste tänka på mått i hissar, dörrar och om du åker kollektivtrafik även där. En syskonvagn är oftast större ihopfälld än en vanlig så se till att den får plats i bilen.

Babydrömmen’s bäst i test

Efter att ha testat flera syskonvagnar i olika prisklasser och varianter har vi utsett dem som vi anser vara bäst i test i våra priskategorier. Vi delar alltid in vinnarna i tre olika priskategorier: Lyx, mellan och budget. Det är helt enkelt för att det skall finnas ett bästa köp av syskonvagn för alla plånböcker. Läs dig till om specifikationerna för dem du tycker är intressanta, du kommer garanterat att bli nöjd med den bästa syskonvagnen.

Lyx
Bugaboo donkey syskonvagn

Bugaboo Donkey 2

Betyg: 91 / 100%

En ultimat syskonvagn helt enkelt. Justerbar från två sitsig till ensitsig. Passar alla behov och tillfällen!

Bra storlek, smidig, rymlig för barnen och fylld med bra funktioner.
Priset

Billigast hos:

Babyshop Till produkten
Mellan
Budget

Syskonvagnens funktioner

Utöver placeringen av sitt- och liggdelarna så behöver du välja om du vill att barnen är vända från dig eller mot dig. Det vanligaste är att dem åker framåtvända. Det finns syskonvagnar där du har flexibilitet och kan ändra hur dem åker också.

Värt att tänka på är att en syskonvagn är både större och det blir något tyngre att köra två barn samtidigt. De ergonomiska aspekterna blir därför viktigare, framförallt vid längre turer. Se till att välja en vagn med bra handtag och som rullar bra.

Bekvämt och säkert för barnen

Det viktigaste när det gäller våra älskade barn är ju säkerheten, därför väger det tungt när vi ha genomfört testerna. Bara för att man har en syskonvagn behöver inte det betyda att barnet åker sämre. De vagnarna som vi anser vara de bästa har komfort som är lika bra som en vanlig barnvagn. Givetvis så rekommenderar vi inte någon vagn som inte är säker.

Alla syskonvagnar som vi rekommenderar

Nedan kan du läsa ytterligare information om varje produkt. Ovan så ser du bara de syskonvagnar som blev bäst i test hos oss, men där är fler som vi anser vara riktigt bra och absolut inte några dåliga köp. Här är samtliga som vi utan tvekan kan rekommendera dig att köpa. Du ser ett helhetsbetyg som du kan använda när du jämför dem olika.

Hoppa direkt till priskategori: LyxMellanBudget

Lyx

Bugaboo Donkey 2

Betyg: 91 / 100%
Bugaboo donkey syskonvagn

Bugaboo behöver ingen närmre introduktion som märke. Ett av dem bästa som gör superbra vagnar överlag. Köper du en Bugaboo Donkey 2 så får du en bra barnvagn helt enkelt. Dem tillhör det dyrare segmentet, men kvaliteten och funktionaliteten är super. Inte konstigt dem vinner så många tester och utses som de bästa.

Plus & minus

Bra storlek, smidig, rymlig för barnen och fylld med bra funktioner.
Priset

Här kan du köpa Bugaboo Donkey 2

Babyshop Till produkten

Mellan

Budget

Testets genomförande

Vi bakom Babydrömmen har själva två barn i familjen. Utöver oss så har vi en testpanel där det ingår fler familjer. För att göra ett så bra test som möjligt och få med så många intressanta produkter det gick så har vi genomsökt internet. Vi har kollat forum, bloggar och andra tester för att välja ut produkter som vi ville ha med i vårat test. På så sätt känner vi verkligen att vi kan hjälpa dig hitta den bästa syskonvagnen. Vagnarna har testats under några veckor hos oss och våra vänners familjer, resultatet hittar du ovan.