Bästa studsmattan

Bästa studsmattan 2019

Vad är egentligen roligare än en stor studsmatta som man kan hoppa och ha kul i? Barnen älskar det och det är otroligt bra träning. Vi skall med detta test hjälpa dig hitta den bästa studsmattan som både är säker med exempelvis skyddsnät och hållbar. Kvalitét(hållbarhet) och säkerhet går nämligen hand i hand när det kommer till bra studsmattor.

Vi har gjort en noggrann undersökning av marknaden för studsmattor i Sverige och valt ut de studsmattorna som blivit bäst hyllade av både andra konsumenter och tester. Vi har sedan genomfört ett test där vi använt studsmattorna under en ganska lång period och låtit både vuxna men framförallt barn hoppa. För oss har det varit viktigt med säkerheten.

Just jag som är en del av våran testpanel var med när ”bommen” av studsmattor kom till Sverige, vi var bland dem första som hade en av dessa stora gigantiska studsmattor och det var jäkligt roligt. Det var inte lika stor vikt vid säkerheten då utan det var mer en öppen studsmatta, utan skyddsnät, bara fjädrar och en rejäl stålram. Kvalitéten var det inget fel på men säkerheten lämnade mer att önska. Idag finns det väldigt säkra och bra stora studsmattor som är perfekta för barn, läs vidare så skall vi tipsa om de bästa i varje priskategori(Lyx, mellan, budget).

Babydrömmen’s bästa

Vilken är då den bästa studsmattan? Det skall vi ge svar på nu. Efter vårt testande har vi kommit fram till följande tre vinnare, en i varje priskategori. Oavsett vilken du väljer av dessa kommer du garanterat att bli nöjd och du får valuta för pengarna.

Lyx
Mellan
Berg Favorit studsmatta stor

Berg Favorit

Betyg: 93/100%

En rejäl och stor(4,3m) studsmatta från Berg inklusive skyddsnät. En riktig kvalitets produkt som låter dina barn hoppa säkert.

Rejält byggd, ordentliga fjädrar, säker ram, bra skyddsnät som verkligen hjälper, tjockt kantskydd.

Billigast hos:

Träningspartner Till produkten
Budget

Studsmattan är ett perfekt nöje

Många ser studsmattan som en leksak men det är egentligen ett träningsredskap. Ett träningsredskap som är väldigt roligt helt enkelt och som har något att erbjuda för alla åldrar. Man kan hoppa ensam eller med kompisar, det är kul vilket som. Det är ett perfekt redskap för barn och du kommer inte att ångra att du köpte en studsmatta. Tänk dig själv, barnen kan roa sig själv samtidigt som det är en bra träning där barnen använder sin energi till att förbättra sin balans, kontroll över sin kropp, motorik och mycket mer. Köp en av våra rekommendationer, de som vi utsett till bästa ovan är väldigt bra produkter som kommer att ge mycket glädje. De är säkra, hållbara och prisvärda.