Bästa spjälskyddet 2019

När man har barn så vill man känna kontroll och ofta ha dem under uppsikt så mycket som möjligt. En bebis är ömtålig och kräver också mycket uppsyn samt att man tänker sig för. Något många föräldrar, inklusive mig själv, oroade mig mycket för var natten. När man själv sover, vilket man måste, så kan man inte ha samma uppsyn och koll. Därför handlar detta testet om spjälskydd. Med hjälp av det bästa spjälskyddet kan du sova lugnt och veta att din bebis ligger säkert på sin sovplats. Ett spjälskydd skyddar nämligen din bebis på bästa sätt mot sängens hårda material, kanter och andra risker som finns. En bebis händer, fingrar och allt annat är ju så smått och man vill inte att bebisen lyckas fastna eller få igenom dem mellan spjällrorna/ribborna.

Innehåll (Hoppa direkt till)

Bästa spjälskyddet – Bäst i test
Vilket spjälskydd passar min säng?
Därför är våra tester värdefulla
Behöver jag köpa ett spjälskydd?
Bilder

Ett spjälskydd gör ju det trots allt lite extra mysigt också för bebisen, vilket helt klart är ett stort plus.

Babydrömmen’s bäst i test

Vi har testat kvalitéten på ett gäng olika spjälskydd för att utse det bästa i varje prisklass. Du ser nedan indelningen och överst är bäst. Utöver detta så hittar du även kort information för varje spjälskydd och ett betyg. Betyget går från 0% till 100% och ju högre desto bättre. Du kan vara helt säker på att du gör ett bra köp om du väljer någon av spjälskydden nedan som är bäst i test för antingen prisklassen lyx, mellan eller budget.

Lyx
Mellan
Budget

Vilket spjälskydd passar min säng?

Precis som det finns mängder med olika sängar så finns det också olika spjälskydd. Olika material, märken, utformningar och storlekar. Hur vet du då att den produkt du är intresserad av kommer att passa sängen du har där hemma? Det är enkelt, mät din säng och läs specifikationerna för spjälskyddet som du är intresserad av.

Därför är våra tester värdefulla

Våra tester utförs av vår egna testpanel. Vi alla har egna bebisar och barn och är väldigt måna om deras säkerhet. Vi har alltid letat själva på internet efter de bästa produkterna för den prisklass vi har råd med innan man gjort ett köp och det har varit svårt att hitta rätt information. Oftast så råder det delade uppfattningar, vilket är helt ok eftersom smaken är olika. Men, precis som det här testet om spjälskydd så har vi utfört det noggrant, skrivit upp saker vi vill testa och låtit flera familjer testa produkterna under en längre tid för att med säkerhet kunna rekommendera dem vidare till just dig som läser detta test.

Behöver jag köpa ett spjälskydd?

Ja det behöver du. Du måste ha ett spjälskydd(kan även kallas spjälsängsskydd) i spjälsängen(hitta den bästa spjälsängen här). Det är ett mjukt material, man kan nästan tänka sig som en skön madrass till våra egna sängar. Skillnaden är att spjälskyddet har en ”kant” med mjukfyllning som du fäster på insidan av spjälsängens väggar. Detta hjälper dig att skydda din bebis från hårda kanter eller att den skulle råka fastna mellan spjällrorna/ribborna som är runt din spjälsäng. Kika längre upp för att hitta det bästa spjälskyddet för din bebis!