Bästa regnstället

Bästa regnstället för barn 2019

När höstens rusk börjar närma sig börjar sommaren och dess soliga dagar bli ett minne blott. Även om hösten också innehåller fina dagar så blir dem regniga allt vanligare. Det är viktigt för ditt barn att hålla sig torr med det bästa regnstället för barn, blir blöt så börjar man genast frysa. Det finns en uppsjö av olika regnställ för barn och vilket är då det bästa? Det är precis det vi har testat och tagit reda på för att hjälpa dig att göra det bästa inköpet för ditt barn.

Det finns olika typer av regnställ, de vanligaste utan någon fodring men även fodrade regnställ som håller barnet extra varmt när temperaturen börjar krypa neråt. Gemensamt är att hålla vätan borta men ändå hålla en viss funktion som låter kroppen andas.

Babydrömmen’s Favoriter

Här är de barnregnställ som får bäst i test av oss. Vi har delat upp dem i tre olika priskategorier: Lyx, mellan och budget. Oavsett vilken kategori du har budget för så är det bra regnställ som håller vad som utlovas. Det finns något för alla och nu vet du vad som vi anser vara de bästa köpen.

Lyx
Mellan
Budget

Det finns fler regnställ som vi rekommenderar

Dem du ser ovan är endast regnställen som vi utsåg till testvinnare, dvs enligt oss det bästa regnstället för ditt barn i respektive priskategori. Du hittar samtliga regnställ som vi rekommenderar och ingick i vårt test längre ner på sidan. Där kan du lätt få en bra översikt och jämföra dem sinsemellan.

Stå emot regn och vind

Om plagget genast släpper igenom väta när det börjar regna är det inget vidare och inte heller något som vi rekommenderar. Regnstället skall också vara enkelt att justera och ta på sig. Det skall stå emot både regn när det är vindstilla eller när det blåser mycket och regnar åt alla håll och kanter, varken vi eller du vill ju att ditt barn skall behöva bli blöt och/eller frysa.

Barnregnställ en eller två delar?

Som du säkert redan vet så finns det barnregnställ i både en eller två delar, vilket är då det bästa? Det är olika och smaken varierar vad man tycker om. Funktionsmässigt är dem likadana och fortfarande ”lika bra”. Fördelen med ett tvådelat regnställ för barn är att du kan använda bara regnjackan om så önskas och om det är riktigt busigt väder så kan båda delarna vara på. Det anses också vara något mer rörligt och gör också att det andas lite mer, men samtidigt finns risken att jackan kan kasa upp om man leker, rullar eller det blåser väldigt mycket.

Fodrade regnställ när det är som kallast

Det är inte bara regn som man brottas med under vinterhalvåret utan även kylan. Det finns därför en uppsjö av fodrade regnställ för barn som ger extra värme. Utöver värmande vanliga kläder och kanske underställ till barn så är ett fodrat regnställ ett måste under vinterns kalla månader. En barnoverall är bättre när det är som kallast men också för varm när temperaturen precis börjat sjunka under hösten.