Bästa åkpåsen 2019

När vintern har vårt avlånga land i ett kallt järngrepp är det nästan ett måste med en bra åkpåse. Åkpåsen är lite vad det låter, en varm och gosig påse(nästan som en sovsäck) som du stoppar ner ditt barn i och lägger framförallt i barnvagnen. Det finns ett brett utbud av åkpåsar för oss på den svenska marknaden och vi skall i detta test hjälpa dig hitta den bästa åkpåsen. Du kommer inte behöva oroa dig för att ditt barn skall frysa när du köpt en bra åkpåse, dess funktionalitet har som uppgift att värma och göra det extra gosigt för ditt barn när ni är på färd.

Innehåll (Hoppa direkt till)

Bästa åkpåsen – Bäst i test
Såhär testade vi åkpåsarna
Användandet under hela året

Babydrömmen’s bäst i test

Vilken är då den bästa åkpåsen? Nedan ser du de produkterna som vi utsett till ”vinnare” i vårat test. De har fått det högsta betyget av vår testpanel. Du ser tre olika produkter som representerar tre olika priskategorier. Vi vill ha möjligheten att rekommendera det bästa för alla plånböcker. Även om du väljer ett ”billigare alternativ” så behöver de inte betyda att det är sämre, jämför dem med hjälp av betyget.

Lyx
Mellan
Elodie åkpåse rosa

Elodie Details Åkpåse

Betyg: 93/100%

Högsta komfort och kvalitét. En passform för alla och designen är topp. Finns i flera färger för alla smaker.

Hög komfort, kvalitét, värmande.
Något högt pris

Billigast hos:

Babyland Till produkten
Budget

Såhär testade vi åkpåsarna

Vi i testpanel har en sak gemensamt och det är att vi är besatta att hitta det bästa för våra barn. Det behöver inte alltid vara det dyraste och exklusivaste, snarare tvärtom. För oss vill vi ha det som är bäst ”bang for the buck”, dvs valuta för pengarna. Både kvalitét, bekvämlighet och funktionalitet är viktigt. För att utse de åkpåsarna som ingick i testet valde vi att söka på nätet. Vi kollade forum, andra tester, kundrecensioner från en mängd olika åkpåsar för att välja ut de som hade bäst omdöme, rekommenderades mest och verkar populärast. Vi testade 12 stycken i 3 olika familjer under en veckas tid, samlade feedback och gick igenom vårt testresultat(efter samma protokoll hos alla familjer). Därefter utsåg vi den bästa åkpåsen för priskategorierna Lyx(grön), mellan(gul) och budget(röd).

Användandet under hela året

Man tänker kanske spontant att åkpåsen endast kan användas under vintern eftersom de är väldigt varma. Men de flesta går även bra under merparten av våren och hösten. Skulle det vara för varmt så kan du också använda åkpåsen under barnet, dvs att barnet sitter/ligger ovanpå. Det blir mjukare och mysigare för barnet.